Hemma

2011-05-31, 15:41:52 / Kategori: Allmänt
Jaa då va man hemma i Dövik igen.. fast känns ändå skönt för ja ha längtat efter Peter å alla :) Men faaan va ja saknar min syster å Julia å Fippe :( men vi ses ju till sommaren å så planerar ja en återresa till hösten ;D
Såå I WILL RETURN!

vet inte om ja pallar skriva så mycket just nu för ja känner mig full å trött å så..
Kan ju skriva lite om min resa dit och hem, så skriver ja om vistelsen där imorn :)
Dit resan började med buss till S-vall sedan x2000 till sthlm då fick ja sitta själv me Lilo så hon fick en egen plats så de va gutt :) sen vare natttåg från sthlm till lund.. då fick ja sitta i en egen kupe med dörrar :D så ja satt själv till en helt främmande man skuttar in, han va lite smått full å hade nyss varit på en firma fest å han hade missat bussen som inte gått den tid den inte skulle gå :P haha. Iaf så snackade vi ett tag till han skulle av, han fick betala en heeel del för den lilla trippen :P sen somnade ja å vaknade en timma innan lund. från lund vare buss till sjöbo, min väska som ja hade snål packat va dyng full + att ja hade min dyng fulla handväska å Lilo.. så de va inte kul att åka buss.. nä ja väl va framme i sjöbo så skulle ja vara smidig å lyfta ner väskan med en arm ner för trappan på bussen.. den landade på min fot.. tänkte skrika men ville inte för de va så mycke folk där så ja teg i smärtans värsta ögonblick :P
haltade fram till nästa buss när en stor sten fastnade i hjulet på väskan så det blev tvärstopp.. fick sparka lös stenen.. sparkade dock med fel fot :/ haltade upp för trappan i bussen visade biljetten å satte mig.. kände att min fot inte va riktigt ok så ja vickade lite på tårna å blev tvungen att sluta med det för annars hade busschaffören blivit rädd av att ha en gapande norrlänning bakom sig. hoppade av i Ystad å haltade fram till min älskade syster ♥

Allt som hände å gjordes hos mina kära syster skriver ja om imorn som ja sa ;) de  e en heeel del att skriva om å ja är inte sååå pigg haha.

Hemresan började i ett gammalt skåne tåg som ja tror hette göran. det tog mig till Malmö, sedan skuttade ja in i tåget som går mot Sthlm. väl där så hade ja min egna kupe igen :) tills det hoppar in en man vid namn Johnny!  första tanken va; IGEN? haha.
Vi började snacka om ditten å datten å det visade sig att han va en riktigt kul snubbe :) han hade många bra affärs ideer som lät jävligt bra :D
Iaf så sov ja nästan tills ja va framme i Sthlm, när ja va framme där höll ja på att dö av hunger så ja kutade till pressbyron å köpte sallad å dricka :) Då stog helt plötsligt min älskade lilla ROSA framför mig! :D söta lilla Rosa <3 han inte snacka så mycke för hon skulle till sitt jobb så vi gick skilda vägar. ja hittade mitt tåg å satte mig på min plats.. efter nån station så kommer det ett gäng kärringar, politik/kyrkliga/opera/översminkade/nuckor/gammal/otrevliga... men ja satte den gamle nuckan på plats ska ja tala om! haha.. jaja dom stegade av i Gävle å så va mitt tåg försenat 20 min så ja missade bussen så sj fixade en ny buss till mig som INTE gick raka vägen.. Mej den körde in på ALLA jävla småvägar som fanns å stannade 5-7 min vid varje hållplats.. inte nog me de, det fanns ingen AC! de va baj varmt å ja höll på att dö.. så ja ska ha pengar tillbaka för tåget å bussem + ett STORT PLUS, ja ska ha ersättning för skadorna.. min röv höll på att döö :( å mina knän är paj :( så ja e ledsen i ögat.
MEN pengar ska ja ha! sådeså ;)

nä men en liten sov timme nu tror ja.. har fått lära mig det att man ska sova en timma på dan för att kroppen å allt ska må bra :)


jajaaaaaja


TJINGELING!

La Diva In Me

2011-05-08, 13:55:29 / Kategori: Allmänt
Börjar kännamig lite som en Diva :P haha vill bara skaffa glammiga kläder å smycken å skor å väskor å ha en massa mobiler som passar till kläderna :P hehe. Konstig skänsla? ellllrrr.. aja men tro ja kanske ska ta en runa på stan imorn? nää MÅSTE spara mina shopping pengar till Ystad ;) ja klarar det här! haha.

Igår for jag Peter, Micke å en snubbe till Sundsvall på Motor festivalen :) va kul att kolla på alla snygga hojar å bilar! såg en skitsnygg bil! fast dom hade mest vanliga tråkiga bilar.. så de va mindre bra, men ja ville åka i monstertrucken!! den va STOR! Vi testkörde en bil som dom sa skulle vara bra men den sög :P haha.
Ja å Peter for till Donken å käkade burgare å paj :) gutt! å så drack vi kaffe såklart!
Ville till Birsta å shoppa på scorett men de ville inte grabbarna så får ta de en annan gång :( lite besviken..
Igår kväll va vi ett roligt gäng som drack bärs å kolla på hockey :) trevligt vare! men ja va trött så ja va tråkig å gick å la mig haha :p
Idag vill ja inte göra NÅNTING! vill bara vara hemma å tare lugnt. Känns som en sån dag :)

En grej som är SJUKT JÄVLA BRA är att ja får min SG 2a på fredag eller på måndag!!!! jag är sååååå LYCKLIG!
Tack vare värdens bästa A! :D Och det bästa är att den skickas till mig när ja är hos min syster! LÖÖÖÖÖVLI <3
Det finns ingen bättre mobil! den är bäst i heeela värden! har väntat på den sen i februari! så nu ÄNTLIGEN ligger den snart i min hand! :D haha!

Ska skika på lite kläder nu :) men ja ska inte köpa nått! fast ja lovar inget hihi.

Peter tycker att de ha blivit lite för lite Peter i bloggen så.. PETER PETER PETER! HAN ÄR MIN BARA MIN! MIN PETER! HAN ÄR SÅ STRONG! Å SNYGG! haha... såja.



Hittade en gammal bild som ja tagit :) sjukt härlig färg på ormen!



nämen nu ska ja..


TJINGELING!

5 Days!!

2011-05-06, 12:31:05 / Kategori: Allmänt
AAAAAAAiiiiiiiiH.. Nu äre bara 5 dagar kvar tills ja ÅKER till SYSTER! ♥ Kan nog inte längta mer än vad ja redan gör.
Hon ha redan bäddat sängen till mig haha :) sötan!
Idag fick ja mina svarta leggings! dom satt sååååå jävla bra! vilket snyggt AZZ ja fick :O haha booiiing :P haha.
Tro ja ska börja packa på måndag så då har ja en dag på mig att komma på om ja glömt nått för ja far ju på onsdag.
Är ju lixom smart :P
Nu är mamma här med Kotten, å ja ha precis slingat hennes hår med blonda slingor :) hon håller på att blåsa håret nu så får se sen om de blidde bra. Ja fick strumpor som tack för hjälpen, tro mig det BEHÖVDES! ha nog bara strumpor me hål i. Å så bjöd hon på munkar med vaniljkräm i :) såå goda!
Är jävligt sugen på Lenas kladdkakemuffins med nougat! dom får hon baka när jag kommer :)
Ja å så har det blivit förseningar med mobilen igen... så den 26 maj kommer den, om man ska tro på det :/ men ja såg att en annan butik skulle få in mobilen den 12 fortfarande så ja ska ringa å höra för då kan ja avbeställa den på cdon å sen beställa på nytt i den andra butiken, å så kan ja hämta ut den i Ystad :D HOPPAS!!!
Skulle bli så GLAD om de gick! Å nu ÄNTLIGEN har ja bytt till Telia :D å så tog ja årskort för sms! yeeey, så nu kommer ja alltid att kunna svara på sms :P hehe ja dissar er INTE har bara inga pengar på mobilen haha. Å så fick ja min Cosmopolitan tidning idag! känner mig som ett barn som väntar på tomten hihi. Men nu har jag :D wooohoo! aja nu ska ja umgås me mamma.


Tjingeling!

YOoHOo

2011-05-03, 14:39:00 / Kategori: Allmänt
JOOOrå, dags å skriva lite igen, fick ju typ en liten order ;)
Så vad ska ja börja med.. JO, ja har fixat så att min Samsung Galaxy I9100 s2 blir billigare :D å så få ja mina Pengar imorrn ;) najs! men dehära me mobilen.. ja skulle ju fått den innan ja skulle till skåne men nu har den blivit några dagar försenad så ja får den efter att jag varit där :( va inge kul.. hade ju tänkt ha den på tåget så att ja kan roa mig lite å så men nu blire inte så.. aja ja får väl SOOOVA hela vägen :P haha.. HUR ska ja klara mig utan fb? haha :P JA klarar mig! men musik hade inte varit heeelt fel.. får väl kolla om min gamla sony ericsson vill funka, ha ju en jävla massa musik i den å så e ljudet LÖÖÖVLII <3 men den har en tendens till att dö hela tiden.. Men ja ska klappa fin så vill den nog leva lite till ;)
Läste att min nya mobil är världens bästa :D men de visste ja ju redan hehe ;)
aja, vill köpa nya kläder men ja väntar fortfarande tålmodigt så att ja kan göra de i skåne :) måste ju få shoppa lite när man väl är borta från dövik!

Måste vattna blommorna dom ser ledsna ut :/
Fan va sugen ja är på honungsmelon! blir nog en sån ikv. Å så kaffe, men den blir NU! så tar ja nog en av mammas kanelbulle till :D

Om 8 dagar sitter jag å Lilo på bussen/tåget påväg ner till Ystad ♥ ÅÅh snartsnartsnart!
Vill ni se hur min resa ser ut :D hahah OKEJ

Buss från Övik Avg. 15.15     Ankomst 17.35 Sundsvall central

Sundsvall x2000 Avg. 17.50   Ankomst 21.30 Stockholm central

Stockholm Avg. 23.14           Ankomst 06.00 Lund central

Buss Lund Avg. 06.10           Ankomst 06.49 Sjöbo Bstn

Buss Sjöbo Avg. 06.55         Ankomst 07.25 Ystad stn

Så det blir många rast stopp för Lilo, men eftersom de e natt tåg så sover hon endå :) men de e skönt att sträcka på benen!

Ha typ kollat på biljetterna 100 ggr!! nu kan man ju säga att nästa torsdag är jag där :D wiiihoo!! känns OVÄRKLIGT!!  heeelt sjukt roligt!! de ska bli så kul att får träffa Julia ♥ å min älskade vackra syster ♥ å hennes sambo å deras vovve Ozzy :D Hoppas att ja inte packar ner fööör mycke kläder.. Ha en tendens till att göra det. Men ja har bestämt att ja ska ha en sån där rull väska å en handväska i Handväskan ska ja ha, Parfym, godis, plonbok, vatten till Lilo, bajspåsar, hårspray, smink, å mycke mer :)

I rullväskan ska jag ha 4 par skor, å en Massa kläder, men de får ändå inte bli för mycket för ja ska ju få plats me Lilos mat åxå å min sminkväska å lite hårprodukter å sånt..
Men de bästa me rullväskan är att den är så skön att ha, man känner inte ens att man drar den :) å så kan man lägga handväskan på så att man slipper bära den å så sätter man bara fast den i handtaget så att ja inte råkar ut för ett kärring ryck hehe ;) Lilla lilo får bli både buren å gå lite sj :) beror på hur mycke flk de är i sthlm, vill ju inte att nån ska kliva på henne :( då skulle ja nog knuffa dom framför tåget! hehe.
Nä men allt kommer att gå fint :) är ju typ LIIIIIITE van då att åka den rutten hehe :p fast nu vare ju länge sen man åkte, men skulle man lägga ihop alla timmarna på tåg å buss som ja åkt för att hälsa på min syster så skulle man nog kunna säga att ja inte gör annat haha x)

aja nu ska ja rasta lill vovven å sen pugga inför provet :) förresten! ja hade bara 3 fel från MVG på andra uppgiften ;) lite dutti ja känner mig då!




Tjingeling!