Ströbröd

2011-08-13, 22:53:08 / Kategori: Allmänt
HAAAAALLLÅÅÅDÄÄR!

En liten update kanske ;)

Som typ alla vet så tog ja å Peter en liten road trip till sthlm! Helt underbart att vara där :) saknar sthlm såå himla mycket, men det är nog bara för att ja är uppvuxen där :) eller?
Vi fick bo hos snälla Leffe å min lillebror Patrik, hade superkul!! vi for in till stan för att shoppa men inte en s i sthlm fanns det snygga kläder.. Modet har blivit så konstigt å fult så ja blir tokig! men ja köpte iaf 3 supersnygga navel smycken! :D skitfina är dom, å så köpte ja ett par snygga svarta Nike skor :) det som vi mest spenderade pengarna på var nog mat :P hehe.. svullon som vi e!

Men vi for till Täby centrum å där hade det öppnat en ny butik som kommer från USA och heter Hollister! det är nog VÄRLDENS bästa butik! Kläderna var i surfar stuket, skitfina kläder för både killa å tjejer! dom hade personal som gick å sprejade parfym å det va jävligt mörkt där inne å personalen dansade å det såg skitkul ut! Så jag köpte iaf en Hollister parfym å en hudlotion som luktar drömmande gott!!
Hollister <3 det är min nya favorit butik! synd att det bara finns en i hela sverige men det ska öppna en i sthlm mitt i smeten sa dom :)

Vi var åxå å hälsade på kära Eva å Torgny, så träffade vi Micke, Robin å Alicia :) Det var jättetrevligt! dom bor i fina svinninge :)
Sista natten som vi var där så bodde vi på Scandic continental mitt i sthlm :) va helt ok, vi gick ut å tog några öl med Dykarn :) hur kul som hellst att träffa den token :)

Men jag hoppas att ja kan fara ner snart igen innan sommaren tar slut! skulle vara skitkul :D


Ska smacka in en massa bilder, både hemmifrån å från sthlm (fast det är mitt andra hem) ;)












































Såååå det va lite för denna gång :) har en massa mer men orkar inte ladda upp dom nu, tar en evighet!


puss sålänge ;)


TJINGELING!