Såå mycket

2012-12-18, 20:01:43 / Kategori: Allmänt
Vi har sååå mycket nu som vi ska göra å så innan hus å bebis, fast vi har gjort klart nästan allt så känns det som att det blir bara mer å mer. Men det gör inget för i slutändan så blir allt SUPER! Huset kommar att bli fint! LÄNGTAR! Hoppas bara att allt är klart tills bebis kommer :)
 
Pust, har stått å stekt pannkakor till ett helt kompani! är lite ovant att man har en mage i vägen som man typ lägger i stekpannan hehe :P Skönt att man blir smal sen igen!
 
Blä va less jag är på allt folk som orkar bry sig om det här med kalles jul å allt sånt.. Bry er om annat viktigare istället! SUCK.
 

Nä nu ska jag gå till Peter å kolla vad han gör :D
 
 
TJINGELING!

Hallelåja!

2012-12-17, 14:16:00 / Kategori: Allmänt
OOOPSss, det blev visst en låång semester från bloggen ser jag hehe.
Men nu är jag tebax! mahaha :)
 
Såå hur gjorde man nu igen? :P
 
Tänkte precis skriva att det va november nu men det är ju december haha gravidhjärna om nått!!
Har noll koll på tillvaron just nu hehe.
Så om ni hittar en långhårig gravid kvinna irrandes på stan så är det bara jag som gått vilse!
 
Tycker lite synd om Lilo i år, hon älskar ju att skutta som en hare i snön men nu har det kommit på tok för mycket så hon kan ju inte leka alls, å sur är hon på mig?! det är ju inte jag som slängt ut all snö! :P
Men snart är det ju vår, å då har hon ju en hel tomt å leka på :) Tycker dec kan vara över så vi hoppar in i Jan å sen kan gärna Januari åxå flyga förbi för att bli FEBRUARI!! ♥ Längtar så himla mycket!! 
 
Har inte julpyntat nått än men ska göra det idag tror jag :) har inte haft nån ork å så skulle det nog se ganska kul ut men en tjockis klättrandes i förrådet haha!
Å uppesittarkväll blir det för sista gången på Bergsgatan, Kommer sakna läggan men det är nog bara för att det är mitt i smeten å för att den är så fin :) Men huset är/Kommer bli ÄNNU finare :D:D:D hoho. Å nära stan åxå!
Löövli :)
 
Saknar min syster å hennes familj såå otroligt mycket!! längtar tills dom kommer å hälsar på! Kanske blir när bebis har kommit? :) Skulle vara så underbart om dom kunde komma ♥
 
 
V.31 
 
Tänk att det ligger en bebis där inne! elr hoppas det iaf! haha :)
Kollade på Prometheus för ett tag sen, å just den delen då tjejen har en alien i magen å ska op ut den å man ser att hela magen växer å sen när den är ute så är det typ en bläckfisk, då va lilla Mona så inne i filmen att hon glömde bort att hon åxå hade nått i sin mage :P precis när alien har tagits ut så sparkar det till ashårt i min mage å jag håller på att DÖÖÖ för jag hade ju som sagt glömt bort den lilla där i HAHAHA :P
 
Jamen.. dåååsååå.
 
 
Ska snart på föräldragrupp, sista gången. Känns tråkigt men man har ju lärt sig det man behöver veta så det känns bra :) Peter är ju lite av en expert nu hihi. Tror han ska få sköta allt sen när det är dax! :P
 
Har inte haft nått spec sug efter nått som man brukar ha, förutom ÖL! åååh va jag saknar den kalla skummande drycken!! blir så avis på alla som kan dricka. Finns ju alkoholfri åxå men den smakar ju typ som vatten :( Men snaaaaaaart får jag dricka en kall å god jag med! ;) 
 
Ska käka nått nu å gå ut med Lilo igen å sen göra mig klar för Fgruppen.
 
 
 
Vi ses!
 
 
TJINGELING!!